Ana içeriğe atla

Pallas Juno Üçgeni


Pallas Juno Üçgeni
Efe Erten
Pratik zanaatlerin asteroidi Pallas ile ilişki kurmanın asteroidi Juno arasında şanslı bir üçgen açı, eş ya da ortak ile işbirliği yapmayı gösterir. Kadın ve erkeğin uyumlu bir şekilde çalışmasına işaret eder.

Bu açıya verilebilecek yanlış tepkilerden biri, sosyal geleneklere sıkıca bağlı kalıplar altında sıkışmaktır. Baskı altında kalınabilir. Pallas-Juno snob tavır takınmaya işaret eder. Aptalca sahte kibir ve gurur gösterilerine girilebilir. Juno’nun dişi kurnazlığı Pallas’ın strateji yeteneğiyle harmanlandığında dişi cilve, hile ve dolap çevirme ile zihin kontrolü kurulabilir.

Bu açıya verilebilecek sağlıklı cevap, eş ile ortak bir strateji kurmaktır. Sosyal adetlere, geleneklere ve göreneklere bağlı bir ittifak kurmaktır. Ortaklık şemaları, şekilleri, kalıpları ve modelleri geliştirilebilir. Rasyonel, mantıklı ve akıllı bir ortaklık kurulur. İşbirliği konusunda doğru önseziler, içgüdüler ve içe doğan bilgi kişiye rehberlik eder. Bir birliktelik konusunda gelecek vizyonu, uzağı görebilme ve basiret, doğru ittifaklara zemin hazırlar. Bunlar kullanışlı birlikteliklerdir. Partnerler birbiriyle uyumlu işbirliği yapar. Pallas-Juno, pratik yasal aksiyona geçmeyi destekler. Hukuki yollardan hakkını aramak için olumlu bir etkidir. Bir resmi imza atılabilir. Pallas-Juno uyumlu açısında kamuoyuna niyet beyanı yapmak olumludur. Bu açı, halka amaçlarını açıklamak için verimlidir. Kamuoyunun övgüsüne mazhar olunur. Pallas-Juno çok yüksel zekayı gösterir. Geleceği sezme yeteneği artar.
Efe Erten
Tablo: “The Judgment of Paris”(detay), 1808, François-Xavier Fabre

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Juno Neptün Karesi

Juno Neptün Karesi Efe Erten İlişki kurmanın asteroidi Juno ile ideallerin gezegeni Neptün arasında sürtüşmeli bir kare açı, ilişkilerde  gerçekdışı hayalleri ve beklentileri gösterir. İdealize edilmiş fantaziler ile sosyal adetler, gelenekler arasındaki uyumsuzluğa işaret eder. Neptün-Juno evlilikte ve ortaklıkta kafa karışıklığını gösterir. Eş ya da ortak alkolizm veya diğer bağımlılıklarla mücadele etmek zorunda kalabilir. Bu açı, evlilik bağının veya iş ortaklığı bağının erimekte olduğuna ve dağılmakta olduğuna işaret eder. Görülemeyen, gizli sorunlar evliliği ve ortaklığı tehdit etmektedir. Ayrıca sosyal gelenekler ve düğün gibi seremoniler idealize edilir, bunların ışıltılı hayalleri kurulur ve bunların yoğun özlemi duyulur. Bu durumda bu açıya verilebilecek yanlış tepkilerden biri, evlilik, ortaklık ve yasal işbirliği gibi partner olma durumlarında gerçekle yüzleşmekten kaçınmaktır. Bugün evlilik ve ortaklık Neptün'üm sisi altındadır. Neptün’ün yarattığı sis altında

Juno Merkür Karesi

Juno Merkür Karesi Efe Erten Çift olmanın asteroidi Juno ile iletişimin gezegeni Merkür arasındaki sürtüşmeli bir kare açı, antlaşmalarda adalet talebi sebebli krizleri gösterir. Yasal belgelerin imzalanmasıyla ilgili gerginliklere işaret eder. Buralarda en küçük detayın bile hesaplanması anlamına gelir. Bu açıya verilebilecek yanlış tepkilerden biri, bir ilişkiye iletişim sebebiyle zarar vermektir. Ağızdan çıkan tartılmamış sözler ve doğru kurulamayan cümleler neticesinde karşı tarafa yanlış mesajın aktarılması, bağlılıkları zedeleyebilir. Evlilik kurumu ya da uzun süreli bir ilişki, yanlış yürütülen bir iletişim imtihanından geçer. Aynı şekilde iş ortaklıklarında, ve yasal bağlarda üretilen resmi belgelere özellikle dikkat etmek gerekir. Hukuki dokümanlar, evlilik cüzdanları, profesyonel belgeler, ortaklık sözleşmeleri ve birleşme antlaşmaları bu açı altında sorun yaratabilir. Bunlar hakkında kılı kırk yaran, en küçük bir detaya bile takılan ve her şeyi sayan, hesaplayan akı